SELSKABSMENU

Selskab og Diner transportable

 

Vi byder dem velkommen til vores nye diner transportable menukort.

 

Mørkøv spisehus`s køkken, håber de vil finde vores nye menukort bredere og mere spændende, samt åbne en masse nye muligheder for netop dem.

 

Vi levere lækker mad til din fest eller i kan benytte vores dejlige selskabslokale.

 

De skal huske på at vi altid vil være dem behjælpelig hvis de skulle have andre ønsker.

 

Kolde Bord

Lille Koldt bord

 

2 slags Sild • Marineret hvide Sild • Hjemmelavet Karrysild m. Æbler og Fennikel.

Æg og Rejer m. Dild og hjemmerørt Mayonnaise.

Hjemmelavet kylling Salat m. Svampe, Ærter, mild Chili dressing.

Varm leverpostej m. Bacon og sauteret Svampe.

Frikadeller m. hjemmesyltet Rødkål og Agurker.

2 slags Ost m. Rosiner i Hyldeblomst saft, syltede Valnødder og Druer.

 

Serveres med Brød, Fedt og Smør.

 

Pris pr. kuvert 179 kr.

 

Det store koldebord.

 

2 slags Sild • Marineret hvide Sild • Hjemmelavet Karrysild m. Æbler og Fennikel.

Fiskefilet m. hjemmerørt Remolade, Citron og Dild.

Æg og Rejer m. Dild og hjemmerørt Mayonnaise.

Varm røget Laks m. hjemmerørt Dild dressing, grillet Asparges og syltet Rødløg.

Varm Leverpostej m. Bacon og sauteret Svampe.

Hjemmelavet Frikadeller m. hjemme syltet Rødkål og Agurker.

Mørbradbøffer m. fløde stuvede Svampe og Løg.

Hjemmelavet Kylling Salat m. Svampe og Ærter.

2 slags Ost m. Rosiner i Hyldeblomst saft, syltede Valnødder og druer.

Serveres med Brød, Fedt og Smør.

 

Pris pr. kuvert 245 kr.

Vores Buffeter

Den Græske

 

Helstegt Lammekølle med fyld af friske krydderurter.

 

Braiseret Majs Kylling i Hvidvin og Rodfrugter.

 

Bagt Laks m. Rosenpeber og Fennikel salat m. Dild og

og granat Æble.

 

Stegte Kartofler m. urter og Citron.

 

Tomatsalat m. hjemmelavet Mynte Pesto, Feta Ost, Oliven

og syltet rødløg.

 

Tzatziki.

 

Serveres med frisk bagt Tomat/Oregano brød.

Pris 265 kr.

 

Den italienske

Braiseret Lammeskank i Rødvin og Rosmarin.

 

Langtidsstegt fyldt Svinebryst m. Salvie, Citronskal og Svampe.

 

Bagt Ravioli m. Tomatkompot, lufttørret Bacon, frisk Mozzarella Ost og frisk Basilikum.

 

Stegte Salsiccia Pølser, hjemmelavet Mayonnaise med syltet Chili.

 

Salat af grillede Grøntsager og frisk Oregano.

 

Romaine salat m. Skalotteløg, Dadel Tomater, saltede Nødder og Parmesan Vinaigrette.

 

Friskbagt Foccacia Brød.

 

Pris pr. kuvert 265 kr.

Den Franske

 

 

Faseret Unghanebryst m. fars af Kalvekød, Svampe, Timian, og røget Spæk.

 

Rødvins braiseret Oksebryst m. Rødvins sauce, syltet og glaserede Gulerødder.

 

Confiteret Kartofler m. Timian og Hvidløg.

 

Fransk Løgtærte m. revet Gruyere Ost.

 

Sprød salat af Haricotverts m. syltede Rødløg, saltede Nødder og Pinjekerner Vinaigrette.

 

Bagte Rodfrugter i Fløde og Citron.

 

Friskbagt Brød.

 

Pris 265 kr.

 

Den spanske(tapas)

Krydrede Kødboller af Kalvekød i Sherry Tomatsauce.

 

Marinerede Tigerrejer i variation af Tomat m. Chili, Persille, Hvidløg og Brøndkarse.

 

Kroketter af svineskank, skalotte løg, hvidløg og timian serveres med hjemmelavet tatar sauce.

 

Grillet tun m. hvidløgs mayo, syltet løg, frisee salat og rosenpeber.

 

3 slags Ost m. Rosiner i Hyldeblomst og syltede Valnødder.

 

Udvalg af Spanske Pølser og Skinke m. Sennep og Cornichoner.

 

Frisk bagt Ciabattabrød og hjemmelavet Krydderurtesmør.

 

Pris pr. kuvert 265 kr.

Den Nordiske

Røget Laks m. Ærtecreme, brændte Løg, ristede Hasselnødder, Ærteskud og Dild.

 

Langtids Braiseret Svinenakke m. Hvidløg og Estragon.

 

Stegt Unghane bryst m. Spidskål, Svampe og Peberrods sauce.

 

Perlebyg Salat m. Rodfrugter og Persille Pesto.

 

Salat m. Fennikel, syltede Bøgehatte, Baby Spinat og Vesterhavs Ost.

 

Danske Kartofler vendt i Sennep, Løvstikke og Purløgsdressing m .Radiser og Brøndkarse.

 

Frisk bagt brød.

 

Pris pr. kuvert 265 kr.

BUFFET 1

Buffet 2

Glaseret Landskinke.

 

Marineret Kalve Culotte.

Flødebagte Kartofler m. Porre og Timian.

Pasta Salat m. Forårsløg, Dild og Ærter.

Tomatsalat m. Pesto, Oliven og Feta.

Frisk bagt Brød og Smør.

 

 

Pris pr. kuvert 175 kr.

Fyldt Svinemørbrad.

Kødboller m. Persille og Hvidløg i Tomat.

Couscous Salat m. sprøde Grøntsager og Nødder.

Kartoffel Salat m. grov Sennep, Cremefraiche og Persille.

Mix Salat m. Pesto, Soltørrede Tomater og sprøde Croutoner.

Friskbagt Brød og Smør.

 

Pris pr. kuvert 165 kr.

luksus Brunch Buffet

 

Røræg, Bacon og Pølser.

Amerikanske Pandekager med Blåbær og Sirup.

Youghurt m. Mysli, friske Bær og Honning.

3 slags Pålæg.

Marinerede Kyllingespyd.

Hjemmelavet Æggesalat.

Hjemmelavet Pasta Salat m. Ærter og Springløg.

Varmrøget Laksesalat m. Asparges, Dild og Syltet

rødløg

3 slags Melon.

3 slags Ost m. Peberfrugt og Vindruer.

Mini Croissant og Thebirkes.

Brød - Rugbrød - Smør - Nutella.

 

Ad libitum Kaffe/te/isvand/juice

 

 

Pris pr. kuvert 225 kr.

 

 

Forretter:

 

Alle forretter serveres med hjemmebagt brød og smør.

 

1.

 

Jomfruhummer bisque m. stegte jomfruhummer haler og salat af friske urter.

 

2.

 

Røget Laks m. Ryge Ost Creme • Saltet agurk • Radise crudite og frisk urte Salat.

 

3.

Carpaccio m. estragon mayo • Frisee salat • Syltet rødløg og sprøde kartoffel

chips.

 

4.

Charcuterie tallerken: Udvalg af pølser • Skinke og Pate m. syltet Perleløg,

Sennep og Cornichons • (Brød: tillæg på 25 kr. pr kuvert).

 

5.

Stegte Kammuslinger m. Gulerods pure • Sprød panchetta • Syltede Gulerødder

Estragon olie og frisk kørvel.

 

6.

Fyldt Unghanebryst m. Pistacie Pesto • Friske Figner, Balsamico og sprøde

Parmesan flager.

 

Hovedretter:

 

1.

Stegt amerikansk Okseculotte m. Pom fondant • Glaserede Gulerødder i Persille

Svampe frikasse • Rødvins sauce og vild Brøndkarse.

 

2.

Rosa stegt Kalvefilet m. kartoffel pure • Sauté af Majs, Estragon og Hjertesalat

Kalve skysauce monteret m. Creme fraiche/Perleløg og sprød Crudite.

 

3.

Svampe Risotto m. stegt Majs Kylling • Persille pesto og Kørvel.

 

4.

Lammeskank i Rødvin og Tomat • Couscous vendt i Chili, frisk Mynte og Cashew

nødder • Glaserede Grøntsager og Salat af krydderurter.

 

5.

Braiseret Oksebryst m. grov Kartoffel kompot • Glaserede Rødbeder

Svampe sauce m. Bøgehatte • Syltede Bøgehatte og Rødbede crudite.

 

Desserter:

 

1.

Blomme trifli • Makroner og vanilje creme.

 

2.

Gateau marcel • Vanilje is og syltet bær.

 

3.

3 slags Ost • Syltede Valnødder • Rosiner i Hyldeblomst og sprøde Croutoner.

 

 

2 retter 250 kr. Pr. Kuvert

 

3 retter 350 kr. Pr. Kuvert.

 

Ved bestilling ud af huset pålægges 500 kr. i timen for kok i minimum 3 timer.

Tallerken anretninger

 

Køkkenets arbejdstider

Mandag til Lørdag

Søndag

Lukket

Skamstrupvej 7, 4440 Mørkøv

Email: mkspisehus@gmail.com

Mørkøv Café

Altid sund nærende mad, med kød fra lokale kvægavlere med fokus på hjemmelavede produkter med gode råvarer.