Dagens Ret Månedsplan

April.

 

 

D. 3 Stegt Flæske med persille sovs, kartofler og syltet rødbeder.

 

D. 4 1/2 grillet kylling med timian og hvidløg, kartofler, brun sovs og rabarber kompot.

 

D. 5 Langtids stegt kalve inderlår, med krydret kartofler, spidskåls salat og peberrods sauce.

 

D. 6 300 grams pariser bøf på smør ristede brød m. rødbeder, peberrod, kapers, løg, æggeblomme og rødbeder.

 

D. 7 lukket arrangement.

 

D. 8 Lukket.

 

D. 9 Frikadeller med kartofler, brun sovs og hjemme syltet agurk.

 

D. 10 Stegt Flæske med persille sovs, kartofler og syltet rødbeder.

 

D. 11 kartoffel porre suppe med sprød bacon, spring løg, persille pesto og hjemmelavede oste/hvidløgs brød

 

D. 12 Byens bedste flæskestegs sandwich med hjemmesylte agurk og rødkål, hjemmerørt senneps mayo serveres med grove fritter.

 

D. 13 250 grams grillet nakkekotelet med ris, svampe, fløde og bacon.

 

D. 14 Lukket.

 

D. 15 lukket.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

D. 16 Boller i karry med ris og mango chutney.

 

D. 17 Stegt Flæske med persille sovs, kartofler og syltet rødbeder.

 

D. 18 Forloren hare med kartofler, syltet rødbeder og mormor sauce.

 

D. 19 svinebryst rullet med salvie, rosmarin og hvidløg, serveres med grov kartoffel/ gulerods mos, grøn salat og sky sovs.

 

D. 20 Glaserede skinke med flødebagte kartofler med porre, timain og salat.

 

D. 21 lukket arrangement.

 

D. 22 Lukket.

 

D. 23 spaghetti med italienske kødboller i tomat sovs,

med revet parmesan og frisk basilikum.

 

D. 24 Stegt Flæske med persille sovs, kartofler og syltet rødbeder.

 

D. 25 hakkebøffer i bacon svøb med kartofler, gulerødder i persille og rødvins sauce.

 

D. 26 Svinekæber i øl med grøntsager og urter serveres med kartoffelmos.

 

D. 27 lukket helligdag

 

D. 28 Lukket.

 

D. 29 Lukket.

 

D. 30 Flæske steg med rødkål, brun sovs og kartofler.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Køkkenets arbejdstider

Mandag til Lørdag

Søndag

Lukket

Skamstrupvej 7, 4440 Mørkøv

Email: mkspisehus@gmail.com

Mørkøv Café

Altid sund nærende mad, med kød fra lokale kvægavlere med fokus på hjemmelavede produkter med gode råvarer.