Buffeter

Nordisk Buffet

1. Koldrøget vild laks med urter creme, ristede hasselnødder, syltet rødløg og ærteskud.

2. Langtids stegt svinenakke med estragon olie, frisee og saltet mandler.

3. Frilands kylling med kål, svampe, peberrods sauce og masser af persille.

4. Perlebyg salat med bagte gulerødder, selleri og ramsløgs pesto.

5. Kartofler i cremefraiche, sennep og honning med purløg og radiser.

6. Blandet grønsalat med vinaigrette, syltet bøgehatte, flager af vesterhavs ost og brøndkarse.

Hjemmebagt brød og smør.

Pris 275 kr.

​​​Tapas Buffet

1. 3 slags spansk pålæg med syltet peberfrugt, sennep og cornichoner.

2. Hjemmelavede kroketter af svineskank med estragon mayo.

3. Tun tatar med chili, springløg, tomat concasse, sesam, lime mayo og brøndkarse.

4. Stegte kartofler i hvidløg med tomat dip.

5. Tiger rejer med persille pesto og aioli.

6. 3 slags ost med syltet valnødder og sprøde grøntsager.

Hjemmebagt Ciabatta flute med pesto dip.

Pris 275 kr.

Fransk Buffet

1. Braiseret oksebryst med rødvinssauce og svampe frikasse.

2. Fyldte kyllinger med sennep, spinat og tomater med sprød bacon.

3. Franske løgtærter med Gruyere ost på toppen.

4. Kartoffel fondant med timian og hvidløg.

5. Salat Nicoise med frisk tun, smilende æg, edamame bønner, oliven og tomater.

6. Andemousse pate med grillet brød med løg marmelade og kørvel.

Hjemmebagt flute med oliven tapanade.

Pris 275 kr.

Græsk Buffet

1. Hel stegt lammekølle fylde med friske urter.

2. Græske kødboller af kalvekød i krydret tomatsauce.

3. Hel side bagt laks med rosenpeber, æbler og brøndkarse.

4. Spinat tærter med fløde, hvidløg og ost.

5. Kartofler i urter, citronskal og olivenolie.

6. Variation af tomater med gedeost, kalamata oliven, basilikum og syltet løg.

Hjemmebagt Focaccia brød.

Pris 275 kr.

Buffet 1

1. Stegt kalve culotte med timian.

2. Glaserede skinke.

3. Flødebagte kartofler med porre og ost.

4. Tomat salat med feta, oliven og basilikum.

5. Blandet grøn salat med hjemmerørt dressing.

Hjemmebagt brød og smør.

Pris 175 kr.

Buffet 2

1. Fyldt kylling bryst med spinat og flødeost.

2. Krydret kødboller i tomatsauce og ost.

3. Kartoffel salat i hjemmerørt dressing med radiser og ærter.

4. Bulgurs salat i krydret tomat kompot og sprøde grøntsager.

5. Blandet grøn salat med hjemmerørt dressing.

Hjemmebagt brød og smør. 

Pris 175 kr.

Information

Åbningstider

 ​

Normale åbningstider.

Køkkenet har åbent fra 17.00 til 20.00

OBS OBS !!!

Jule Ferie Lukket Fra Fredag d. 21december til torsdag d. 3 januar

Go JUL !!!! :-)

Man-ons-fre

16.00 - 21.00.

Tirs-tors

16.00 - 22.30.

Lørdag

Efter  hallens program .

Søndag og helligdage

Lukket

I cafeens åbningstider kan ringe på dette nr.: 53 13 44 40, uden for åbningstider ved særlige arrangementer kan man ringe på 60 16 22 65

Café MIF IVS

Skamstrupvej 7
4440 Mørkøv